{0} reviews | Schrijf review

Probumat
Sint-Lambrechts-Woluwe - Probumat

Roodebeeksteenweg 451
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

036668886
     

Over Probumat / Bouw Center Merksem

Probumat (voorheen Bouw Center Merksem) is de groothandel voor de beroepsvakman in bouwmaterialen, sanitair en elektro, gevestigd in Merksem.

Onze vijf troeven voor u als professional: een ruim aanbod, scherpe prijzen, een grote stock, snelle levering en gratis advies.

 

Aanbod voor u als aannemer, elektricien en loodgieter

Buiten zeer ruime keuze aan bouwmaterialen, sanitair en elektro levert Probumat ook materialen voor dak- en gevelbekleding, constructiehout, binnendeuren, vloerbedekking, verven en lijmen, gereedschap en werkkledij. Kortom, alles wat u als vakman nodig hebt voor alle bouw- en renovatiewerken.

 

Grote voorraad

De meeste bouwmaterialen zijn in voorraad, ook voor grote volumes. En hebt u iets zeer specifiek nodig dan zoekt Probumat het voor u op en zorgt dat het binnen de kortste keren bij u wordt geleverd.  

 

Snelle levering

Leveringen uit voorraad gebeuren binnen enkele dagen. Dat kan bij u aan huis of rechtstreeks op de werf. Waar nodig zet men bij levering van de bouwmaterialen een hijskraan in.

 

Ervaren team professionals

U krijgt antwoord op al uw vragen over technische eigenschappen, installatie en gebruik van het materiaal. Een ervaren team medewerkers, professionals in het vak, geven u graag ruim advies.

 

U vindt alle informatie, promoties en aanbiedingen op www.probumat.be

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag